Kogupere HALLOWEENi õhtu

 Halloweeni peo korraldamise mõte oli täielik uitmõte. Arutasime noortega, et võiks midagi teha ja siis tekkis mõte, et oh, teeme enda halloweeni peo. Kuna kogukonna ruumides oli küttesüsteemi vahetus, siis esimese asjana saigi uurida kas üldse 31.oktoobriks on võimalik võtmed kätte saada. Vedas, saime 30 oktoober võtmed kätte. Hea, et saime, sest oiii kui palju seal teha vaja oli. Aga õnneks meil oli nii palju abikäsi, et 30nda oktoobri õhtuks oli kõik koristatud ja ka kaunistatud. Päev oli pikk ja üsna väsitav, läksime kõik kodudessse järgmiseks päevaks välja puhkama. 

    31 oktoobril kell 17.00 olid kõik oodatud kogupere halloweeni õhtule. Halloweeni õhtu oli mõeldud kõikidele, kes soovisid kohale tulla. Peolaua täitis igaühe poolt kaasa võetud toit, mida omavahel jagati. Üritusel osales kokku 50+ inimest ja Ma julgen öelda, et kõigil oli huvitav :)!  

    Kõik kes peole sisenesid nendest tehti peole sisenedes fotoseina ääres pilti, et hiljem oleks pilte vaadates hea meenutada. Pilte saad vaadata SIIT. Aga, et emotsioonid püsiksid üleval inimesi oodates siis sellel ajal esitati kohal olevatele inimestele mõistatusi. Inimesed tulid sellega kaasa ja oli väga lõbus juba. Järgmiseks sai tantsida luuatantsu- tants kus osaleb paaritu arv inimesi, tantsitakse paaris ning see kes paarilist muusika vaikides ei leia tantsib järgmise tantsu luuaga. See mäng tõi väga palju lusti ja rõõmu. Vahepeal oli võimalik ristsõna lahendada kus olid halloweeni teemalised sõnad tähtede vahele ära peidetud, kõige kiiremad said väikese maiustuse auhinnaks. Väiksematel oli võimalus värvida halloweeni teemalisi pilte. Väikene paus ja siis võeti ette juba järgmine mäng, kelle käes on kivi- inimesed seisavad ringis ja seljatagant käib käest kätte kivi, muusika vaikides peab ringis olev inimene ära arvama kelle käes kivi on ning siis ta saab ringi ning see kelle käes kivi on tema on järgmine ära arvaja.  Ja, et mitte keegi niisama istuda saaks tegime vahelduseks ühe ussi tantsu, kus järjest korjasime laua äärest istujad ka saba otsa, et üheskoos ennast liigutada- see tegi kõigile väga palju nalja ja rõõmu. Ja, et vahelduseks liikumisele natukene ka mõtlemistööd teha, siis järgmiseks mänguks tuli teha toolidest ring ning märkmekleepsuga paarilisele mingi nimetus märkmekleepsuga otsaette kleepida, et ta saaks arvata mis või kes ta on, järjekordselt väga äge mäng. Lõpetuseks mängis muusika niisama ning kõigil oli võimalus tantsida :)! 

    Üllatusena anti välja ka kaks kostüümi auhinda- zürii lemmik kostüüm ning rahvalemmik. 

Rahvalemmikuks valiti verine pruut Kerli. 
Zürii lemmikuks valiti vanamees Raivo, kes elas enda tegelaskujusse väga sisse. 

    Terve õhtu lihtsalt lendas linnutiivul ning tundus, et kõik külalised nii suured kui väikesed jäid üritusega rahule. Mis tegi korraltajate meele rõõmsaks ning andis väga palju motivatsiooni edaspidigi selliseid üritusi teha. 

    Koonga Kogukond tänab südamest kõiki kes ulatasid oma abistava käe korralduses ning kõiki neid kes üritusele kohale tulid! :) 


 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Koonga jõusaal

Lillepeenrad ilusamaks

Lauamängud, jõusaal.