Koonga jõusaal

    Koonga jõusaali idee tulid Koonga noortelt, kes ka sellega tegelema hakkasid ning "Nopi Üles" projekti kirjutasid ning väikese tutvustava videogi tegid. Et jõusaal rahastust saaks, oli vajalik saada kokku 200 like facebookis, õnneks hääled tulid ilusti kokku ning mõte jõusaalist ei näinud enam kauge tulevik. 
    
    Projekt sai rahastust ning järgmiseks tuligi asuda tegudele. Kõigepealt tuli vana poeruum tühjaks teha, üleliigsed asjad välja viia tolm ja mustus kokku pühkida. Ning seejärel sai asuda viimistlus tööde juurde. 
  Kristjan tõi linnast vajamineva ehitusmaterjali. Esimeseks tööks alustasime alguses suure hurraaga plaatitud seinalt plaatide maha võtmisega, kuid väga kiiresti sai selgeks, et mõistlik on sinna peale ehitada karkass ja puitplaat peale panna. Mõeldud tehtud, kuid eks alati on asjades viperusi ning alati ei saa esimene kord kõige paremini ja loodi, aga ei ole hullu- teinekord sai parem ja sein sai sirgem. 
Sein valmis, asuti värvimise tööde juurde, seinad ning lagi said mitu kihti värvi ning ruum tühjana nägi juba kordades parem välja,  kui esialgu. 
Ja ega ainult üks viperus sisse ei saa tulla, siis peeglite tarne venis ka natukene kauem kui me olime arvestanud. Aga me ei lasknud ennast sellest mõjutada. Kuna jõusaali tehnika oli juba olemas, siis panime need kokku ära, et peeglite tulles saaks asjad paika panna ning kasutama hakata. 
Peeglid jõudsid ka kohale ja kohe päris päris jõusaali tunne tuli ruumi. 
    
    Kogu selle projekti kõige õpetlikum osa oli see, et meeskonna töö juures kõige tähtsam osa on omavaheline suhtlemine ning abi küsida ei pea kartma. Koos tegemine ühendab ning aitab paremini hinnata asju. 

    Aitäh projektimeeskond Kristjan Siiman, Urmas Astrik ja Miko Põder. 
    Aitäh abistavatele kogukonnaliikmetele: Annika Urbel, Jaanika Sohv, Ain Konstabel, Maario Viller, Madis Põder, Sven Harlamov, Laura Sohv, Christi Tamsalu. 
    Suured tänud ka Lõpe Klubile kes andis meile jooksulindi mis on meile väga oluline ning Suured tänud ka Maario Villerile kes ühe jõupingi jõusaali juurde tõi. :) 









Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Lillepeenrad ilusamaks

Lauamängud, jõusaal.