Noorteinfo seminar lõpetas grafiti koolitusega

Koonga noorte ideeviida projekt "Noorteinfo seminari" esimene koolitus toimub novembris ning uude aastasse planeeriti veel ühte koolituspäeva, mida korraldajad lootsid teha näost-näkku. Organiseerimine võttis oma aja ning koroonaviiruse levik samal ajal aina suurenes. Taaskord pidi pöörduma veebikoolituse kasuks. 

"Väga kahju oli, et meil ei olnud võimalik noori kokku kutsuda. Olime niigi juba projektile pikendust küsinud ja nüüd ei olnud enam kuhugi üritusi edasi lükata," kommenteeris projekti meeskonnaliige Kadi Tamsalu. Grafiti veebikoolitus toimus 25. veebruaril juhendajaks Merike Soovik. 

Koolitaja oli ise Koonga Kogukonna ruumides kohapeal ning teostas näidistöö, samaaegselt vastates noorte küsimustele. Grafiti tähendust otsides on see piltide ja tekstide kujutamine seintel või muudel pindadel, tavaliselt avalikus ruumis. Enamasti on levinud spreiga grafitite tegemine, kuid antud koolituse raames keskenduti pintsli ja svammi tehnikale. Jätkutegevusena on soov noortega ka tänavagrafititeni jõuda, kuid seda arvatavasti suvel. 

Noorte tagasiside oli positiivne ning motivatsiooni hoidmiseks ilutseb nüüd Koonga noorte jõusaali seinal koolitust meenutav grafiti!

Noorteinfo seminari projekti rahastati projektikonkussi "Ideeviit" raames, mida rahastab Haridus- ja Teadusministeerium.

Fotod: Ursula Kuningas







Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Koonga jõusaal

KoKo Kohvikupäev

Lillepeenrad ilusamaks