26. jaanuar KoKos

     Ennem, kui me räägime mis me teisipäeval tegime tahaksime me tänusõnad edasi öelda.  Aitäh Lääneranna Vallavalitsus desovahendite, maskide eest :)! Suur aitäh Ene Täht puslede eest mis meile saatsid :)! Ja Suur aitäh ka Aili Tamsalule kes meile uue lauamängu tõi.  "Väike heategu igas päevas teeb südame soojaks!" 

    Teisipäeval oli KoKo avatud 18.00-21.00. Kui kell 18.00 tundus korraks, et väga kedagi ei tulegi, siis see muutus natukese aja pärast ja meid oli rohkem kui tavaliselt, mille üle on päriselt nii hea meel. Lastele panin alguses kohe multika ka mängima, et kui muud mängimised ära tüütavad saavad multat vaatama minna. Lastenurgas oli lapsi, jõusaalis oli noori, lauamängude taga oli noori ja natukene vanemaid kui noori.

 Mul on äärmiselt hea meel, et KoKosse leiavad tee erinevas vanuses inimesed ja loodetavasti leiab veel rohkeme tee meieni :)! Meie igatahes ootame Teid, täna ootame Teid 19.30-21.00. 


    Pühapäeval toimub lauamängude õhtu 17.30-20.30 KoKos, selle teemalise plakati võid leida Koonga bussijaamast, täna õhtul jõuab plakat ka poodi ning ka meie facebooki LEHELT leiab plakati! :) 


Kohtumiseni täna õhtul KoKo's 💛



#OleSÕBRALIK #BeFRIENDLY

Tegevust on toetatud läbi Euroopa Solidaarsuskorpus projekti


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Koonga jõusaal

Lillepeenrad ilusamaks

Lauamängud, jõusaal.