Lauamängud, jõusaal.

 19. jaanuaril oli KoKo avatud kell 18.00-21.00. 

    Sellel ajavahemikul käis kokku KoKo's 10 inimest, kes tuli trenni tegema, kes lauamänge mängima või multikaid vaatama. Nende 10 inimese seas oli erinevaid vanusegruppe, mille üle Mul on ääretult hea meel ning loodetavasti varsti jõuab Meieni järjest rohkem inimesi kes tulevad sinna aega veetma. 

    Jõime üheskoos teed ja rääkisime niisama juttu, vaatasime mis on juba tehtud ja rääkisime kui palju on tegelikult veel teha. Kuid praegu võtab äärmiselt palju ja energiat ära koristamine. Seinte pesemine, põrandate pesemine(nühkimine) ja üleliigse kola ära viimine. Lisan siia pildi enne ja pärast koridori põrandast. Seda põrandat olime eelnevalt mopiga pesnud 10neid kordi, kuid ei mingit muutust. Tõime Lauraga mõlemad kodust aurupesuri ning lõpuks ometi saime selle puhtaks. 


    Mängisime ka lauamänge, väikestega mängisin tavalist täringumängu, et lastel oleks ka huvitav ja et nemadki tulevikus üksinda hakkaksid KoKo's aega veetmas käimas. Pärast mängisime suurematega 5 sekundi mängu, mis esialgu tundub oo nii kerge ja tegelikult kui mäng lahti läheb, siis ei olegi nii kerge. Sest kõrvalt on alati vastused kiired tulema, kuid kui Sul on ette antud aeg ja küsimus siis jookseb ikka natukene juhe kokku. 

    💛 Siiani otsime me lauamänge, mida saaks üheskoos mängida. Praegu laenasin ma kodust oma venna ja ta pere lauamänge (tänks Tevo ja Kettri).

    Nii, et kui Sul on kodus kapinurgas tolmu kogumas lauamänge, mis enam kellelegi rõõmu ei paku, siis meie võtame need hea meelega vastu ja tunneme neist rõõmu :)! 


Kohtume uuesti KoKos juba sellel neljapäeval(21.01) 18.00-21.00 :)! 

#OleSÕBRALIK #BeFRIENDLY

Tegevust on toetatud läbi Euroopa Solidaarsuskorpus projekti

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Koonga jõusaal

Lillepeenrad ilusamaks